Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Det starter igen med et komplet udvalg af produkter

2022-12-26

På et øjeblik er årets lange år gået tavst tabt, ligesom sandet i vores hænder. I dag er det julefest i Vesten. Hermed voressmart visuel personlig plejefactory_Ypincheng Group ønsker alle oversøiske kunder og venner en glædelig jul, godt helbred og held og lykke!

Efter tre års kamp mod epidemien tror vi, at alle er i gråt humør. Så snart epidemikontrollen er frigivet, har vi formuleret en plan for at tage til udlandet for at deltage i udstillingen i 2023. Først og fremmest var vores første stop Consumer Electronics Show i Las Vegas (CES) fra 5. til 8. januar. Senere , vores virksomhed fortsatte med at tage til udlandet for at deltage i henhold til forretningssituationen.

Disen vil til sidst passere, og de gode ting vil komme som lovet. Vi ser frem til succesen med vores oversøiske udstilling og den videre udvikling af vores forretning!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept