Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Det første skridt i Yipincheng oversøiske layout - oversøiske lager

2023-01-12

"Se frem, se frem, østenvinden kommer, foråret er nær." Sådan lyder sætningen i sproglærebogen, da vi var børn. Det helt nye år 2023 er også et år med oversøisk udvidelse af vores virksomheds intelligente visuelle produkter. I begyndelsen af ​​året, under ledelse af vores gruppechef_Mr. Li, vi holdt med succes CES-udstillingen i Amerika. På samme tid, for at integrere sig i det oversøiske marked hurtigere, erhvervede vores virksomhed et 150 tusind fod af USA's oversøiske lager, hvilket banede vejen for næste års e-handelsplatform og -kanalkunder. På det tidspunkt vil vi ikke kun levere intelligente visuelle produkter til kunder, men vi kan også levere oversøiske lagertjenester til alle slags produkter. De specifikke tjenester er som følger:
Et forspring fra Amazon
B Mærkning
C En til levering
D Produkteftersalgsvedligeholdelse
E Amazon returnerer sendt til udlandet
F Postkortservice
G offline og Amazon transittjeneste
Vi vil være den bedste pris til at betjene indenlandske og oversøiske kunder!

Livet har brug for motivation, fremad har brug for mod, vi er alle drømmere, vi prøver alle at løbe! Vi håber, at vores virksomheds oversøiske forretning vil være på et højere niveau!

   

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept